Hvordan styres menneskers adfærd

Hvordan styres vores meninger? Hvordan kontrolleres menneskers værdier og dermed deres adfærd? Hvordan skaber man et impulsstyret samfund hvor de impulser som indgives er kontrolleret. Hvem står bag disse styringsprocesser?

Radio 24syv d. 28. maj, kl. 13.

Udflydende identitet med en “REAKTIV” tilgang til tilværelsen. Man REAGERER frem for at agere. Og hele denne ubevidste re-ageren skaber platformen for at kontrollere samfundets borgere. Mennesker får guldfiskehjerner. De kan ikke bevare koncentrationen over 9 sekunder. Det RE-aktive menneske er det perfekte at kontrollere. Bip-båt, blink…vi reagerer. Vi lader teknologien invadere vores mentale rum. Disse teknologier er værktøjer som bruges til at holde os fanget.

Vi mister gradvist evnen til at reflektere dybere fordi vores system er gearet til RE-aktion.

Nære og dybe relationer er det som SKABER mennesker med mulighed for at udvikle ædle karakterer, udvikle stærke personligheder med selvkontrol. Det samfund vi bevæger os imod samfund som BÅDE er strippet for nære relationer (institutioner, brudte familer) og designet til at skabe et dope som alternativ til den manglende relation: det re-aktive mennesker.