Agenda 2030s planen om nedlægning af selvstændige erhverv

Radio P1, mandag den 3. februar, 2020, kl. 12.15

Jeg sidder og lytter til et radioprogram på P1. Det handler om ny kamera-overvågning på fiskerkutterne i Danmark, så man kan holde øje med om fiskerne fanger fisk, de ikke må. Fiskerne er dybt frustrerede og føler sig krænkede at de skal overvåges, for de torsk de fanger ved en fejl, når de fisker efter jomfruhummer i Kattegat, er minimalt, siger de. En fisker ringer ind og spørger om det i virkeligheden handler om at man vil udfase hele det danske fiskeri. Minister for fødevare, fiskeri og ligestilling, Mogens Jensen svarer selvfølgelig uha, nej. Fiskeriministeren påstår at han har kæmpet en i EU for at hindre at fiskeriet blev påtvunget en anden fiskemetode men tilengæld for dette måtte acceptere overvågning. Derfor sagde ministeren at “derfor kan vi lige så godt gå foran og lede an i digitalisering og overvågning, for det er alligevel det, der bliver fremtiden”.

Jeg tror han har ret i at det er den vej. Agenda 2030 handler om at vi skal bevæge os hen imod en fælles global samfundsorden, hvor al mad produceres af gigantiske, centraliserede industrier, som monitoreres ned til mindste detalje. Gigantiske fødevare-fabrikker som fordeler borgernes tildelte ration afmålt efter BMI og aktivitetsniveau via supersmarte transportsystemer, forgrenet igennem Europa med tråde ud til hele verden.

Tænk på den udfasning der skete fra 1960-90 af alle de små selvstændige forretningsdrivende i Danmark. Det selvstændige erhvervsliv forsvandt, købmænd og håndværk forsvandt og enorme mænger arbejdspladser forsvandt, lokalmiljøet gik i stykker og flugten fra land til by begyndte for livet blev fjernet fra landzonen. Som erstatning fik vi Netto, Aldi, Ikea, osv.