Artikel: Syriens præsident Assad massemyrder sit eget folk…eller gør han?

Assad siger i et interview: Hvilket motiv skulle jeg have for at myrde og gasse civile? Det mit eget folk? Hvis ikke jeg har mit folks sympati og opbakning så er jeg færdig som præsident. Fortæl mig derfor hvorfor jeg skulle gasse dem?

Assad er en løgner. Stol ikke på hans ord. Han er klog og snedig. Men han er massemorder. Det ved vi. Vi ved det fordi det siger de politiske kommentatorer i den vestlige verden og deres viden bygger helt sikkert på troværdige kilder. No doubt! Derfor ved vi at Assad lyver.

Assad fortsætter i interviewet: “Hvor skulle jeg kaste det som I kalder “tøndebomber” mod civile. Jeg ved slet ikke hvad en tøndebombe er. Min regering er godkendt af FN. Vi er i krig mod grupperinger inde i landet som forsøger at vælte regeringen. Vi forsvarer os fuldkommen lovligt som hvis enhver anden FN-godkendt stat blev angrebet. De bomber og de våben vi bruger er skabt til at ramme målet. Vi forsøger at ramme så præcis som muligt. Men i alle krige er det tab af civile og det beklager jeg dybt.

Assad er en løgner. Det ved vi, os i vesten, for vi har sandheden om krigen i Syrien fra de dygtige udenrigskorrospondenter som fx Puk Elgård. De ved hvad de taler om for de har adgang til den rigtige information og ikke bare propaganda-løgne fra Assads mund. Vi ved jo han gasser sit folk for vi kan jo se billederne som dygtige foto-dokumentarister fra for eksempel White Helmets sender ud til os.
Vi ved det også fordi Amnesty International siger det er sådan. De siger at mange tusinde syrere bliver henrettet i Assads berygtede fængsler. Så MÅ det være sandt. AI er jo, så vidt vi ved, fuldkommen neutrale.

Men har du ikke hørt eller læst at der er nogle problemer med White Helmets? Du har sikkert hørt at de er støttet af vesten, ikk? Og hørt de er blevet Hollywood-stars i en dokumentarfilm som er filmet med “state-of-the-art” filmudstyr og klippet sammen i bedste Oliver Stone stil. Enten er disse syriske White Helmets natur-talenter når det gælder billed og lyd og klipning og måden at filme og kompositionen af billederne, beskæringen. Ellers også…nej, umuligt. Den tanke er utænkelig, for Assad ér og bliver en tyran og al den information som vores udenrigskorrespondenter får fra White Helmets MÅ være den skindbarlige sandhed. Også selv om man kan se masser af billeder og interne videoklip der viser White Helmts-folk med våben i hænderne, jublende med armene i sejrstriumf stå sammen med Hizbolla-krigere som kæmper mod Assads lovlige FN-godkendte regering. Det forstår vi ikke men det har ingen betydning for Assad ér en tyran! Og det må være en løgn, en tilfældighed når der findes masser af syrerer som udtaler at White Helmets er en fron-organisation for oprørsgrupperne som kun redder sine egne, og ellers kun “redder” børn og civile når der er kamera på så de kan sende deres heltegerninger ud til vesten med ordene: Se hvilke grusomme civile tab der er fra Assads gasangreb og tøndebombninger. White Helmets MÅ være “the good guys”. Det kan umuligt passe at vi er blevet ført bag lyset, os i vesten som har så dygtige journalister.

Nu skal jeg fortælle dig en sand og historisk veldokumenteret historie om hvordan den tids allerdygtigiste og mest velrennomerede vestlige journalister (uvidende og vidende) i årtier ukritisk viderebragte en CIA-fabrikeret gigantisk løgn, som førte hele Europa og USAs befolkninger totalt bag lyset i over 60 år. En historie som kom frem i 2012, men som desværre ikke fik folk til at lægge 2 + 2 sammen nu

Historien er yderste vigtig fordi det er en illustrativ parallel til det, der sker i Syrien lige nu. Og histoien er ikke et enkelttilfælde men noget som systematisk foregik igennem en 50 år lang periode under hele den kolde krig fra 1950-1990. Når først du kender den her “glemte” historie vil du nok tænke: Wouuuu, hvad så med Syrien. Du vil indse at det ikke er en “glemt” historie, men en historie der er effektivt fejet ind under historiens tykke guldvtæppe, fordi den totalt afslører at den vestlige verdens nyhedsdækning er én lang kontinuerlig propagandacentral for pro-amerikansk imperialisme.