Hvis der virkelig var en verdensomspændende konspiration så ville nogen have afsløret det for længe siden.

Der findes en tale måde som siger at ikke engang 3 mand kan holde på en hemmelighed. Der går ikke lang tid, så taler den ene af dem over sig, og snart er hemmeligheden ude. Så hvordan skulle en omfattende, international konspiration imod hele menneskeheden kunne lade sig gøre? Den ville for længst have været afsløret. Men er det sandt? Et eksempel på at en hemmelighed, der blev holdt tæt ind til kroppen af tusindvis mennesker var de såkaldte “stay behind”-grupper som CIA oprettede i de fleste europæiske lande under den kolde krig.

Stay behind grupperne (SBG) var hemmelige CIA-kontrollerede hærenhederne, som blev oprettet i Vesteuropa med begrundelsen at man ville beskytte de enkelte lande imod en mulig russisk invasion. SBG var ifølge den officielle historie et hemmeligt samarbejde mellem de enkelte landes sikkerhedstjenester og CIA. Det var enormt omfattende.

Der findes store kriminelle netværk, som opererer internationalt. Det sker at de bliver afsløret, men ofte sker det ikke. Og hvad med 9/11. Hvis man skal henholde sig til den officielle historie, så i flere år trænede terroristerne som piloter i USA. De havde et større netværk bag sig. Ingen afslørede det.

Og så er der de store og omfattende hemmelige operationer som CIA udførte fra slutningen af 1940´erne og hele vejen op gennem den kolde krig. Operationer som involverede hundredevis, måske tusindvis af mennesker som skulle operere under fuldkommen tavshed.

Tænk på de såkaldte Stay Behind grupper som CIA placerede i alle europæiske lande efter anden verdenskrigs afslutning. De var så omfattende at CIA kontrollerede og financierede utallige politiske og kulturelle dækorganisationer. De infiltrerede og financierede kulturelle magasiner. De havde agenter hemmeligt placeret som nyhedsredaktører på de store dagblade. De arrangerede udstillinger, forelæsninger, alt sammen samtidig med at de fulgte en politisk agenda.

I et svensk dokument fra