Connie Hedergaard og Bilderberg

Mit indlæg som svar på denne artikel om Connie Hedegaard og Bilderberg

FIN ARTIKEL!!! Svar på dit spørgsmål: Jeg tror at hele Klima-sagen handler om én ting: En kunstigt skabt global krise som rammer ALLE folkeslag og kan bringe hele verden sammen.Men sammen om hvad? At sige “JA TAK” til indførelse af én verdensregering og én verdensøkonomi, som totalt smarer infrastrukturen i nationalstaterne og underminerer den personlige frihed til at vælge noget helt ANDET, end det som de forenede nationer introducerer som 17 punkter, der skal “redde kloden”. De 17 FN-punkter er 17 massive tremmer i et gigantisk, globalt fængsel. Et fængsel hvori vi får tildelt milliarder af valgmuligheder – altså, jeg mener spilefilm og serier, porno og nyheder (dvs massiv disinformation) og underholdning af enhver art. Og så får vi også milliardder af valgmuligheder hvad angår tøjmærker og dårlig mad fyldt med GMO og kemi. Vi får tvungne vacciner, masser af mikro-medicinering med LSD, fordi vi blir total ulykkelige og fremmedgjorte. Vi får tusinder nye uddannelser på læreanstalter som skal undervise os (manipulere os) til at begå os i “den globale landsby”, og vi får flotte titler, så vi føler os stolte. Og ALTSAMMEN tjener ét formål: Fordummelse på højt plan og total underkastelse af et tyrannisk verdensregime som ikke behøver bruge våben imod os, fordi vi er blvet så hjernevaskede, at vi frivilligt råber “GIV OS MERE, FOR VI ELSKER DET!”

Så det er NU vi skal sætte foden i og træde et skridt tilbage og sige “jeg vil ikke! med!”. Det er snart for sent for vi blir til sidst opslugt af den åndelige kødkværn som Connie Hedegård tjener (uden helt at vide det). Det er nu vi skal vende denne verdens værdier ryggen, for ellers bliver vi revet med i strømmen når det for alvor blir hårdt her på jorden for verdens middelklassser. Jeg tror kun der er EN vej ud af det her helvede som vi er på vej hen imod, og det er at tage imod Jesus Kristus, som sin frelser. Gør man det og lærer ham at kende, så forstummer denne verdens larm og man får fred.

Læg mærke til det her: Inden for en overskuelig fremtid, så kommer der et enormt fokus på en SØNDAGSLOV. Det er allerede i gang. Hvad for noget? En søndagslov?…hvad er det? Jo, så I Greta Thunberg foran paven med et skilt hvor der stod: “Join the Climate Strike – Celebrate Laudato Si´ on May 24”? Laudato Si’ er der sikkert ikke mange der aner hvad er. Det er pavens globale agenda pakket ind i klima-floskler. Men den der virkelig kender den katolske kirkes mål, ved at det handler om at lokke hele verden ind i anerkendelse af paven som VERDENS åndelige overhoved. Men mere end det: Som åndeligt overhoved skal han også være verdens politiske lederes overhoved. Aldrig i livet om det sker, siger du. Jo! Vent og så. Og Greta Thunberg er blevet en brik i spillet.

Og smart er det: FØRST indføres søndagen som global hviledag men man siger ikke et ord om de åndelige planer der ligger bag. Man siger bare at det er “for at redde kloden”. Hva-be-har!?, siger du. Hvordan kan en søndagshviledag redde kloden? Det kan den heller ikke, men verdens befolkning er blevet så hysterisk optaget af klima-idiotiet, at de hopper med på den for lille manipulerede Greta går jo med som en spydspids for paven (en lille svensk jomfru Maria). Hun bliver en af katalysatorerne for at verdens mest grusomme religiøse og politiske regimer i verdenshistorien genopstår. Hvis du kender lidt til middelalderen så kan du se hvad der er verden i vente. Same-same-but-different. Og det blir USAs deep-state med CIA i spidsen, som får rollen som global politihund i dette ny-opstandne katolske, middelalder-regime. Læg ordet “søndagslov” ind i din hukommelse, så du kan sige “ahaaa”, når det kommer. Så ved du at Bibelen taler sandt, for Bibelen har nemlig forudsagt at den dag søndagsloven vedtages ved LOV (først i USA og senere i Europa) så er denne verdens historie kommet ind i absolut sidste kapitel og Jesus kommer da igen. Så glem alt om at “we, the people” kan standse det kommende globale regime, som er lige på trapperne. Vi kan afsløre det, men vi kan INTET stille op imod det. Det blir nemlig ikke lige som under reformationen i 1500-tallet, hvor folket fik sat en stopper for den katolske kirkes magt ved at nægte at adlyde. Denne gang blir det et langt større helvede på jorden for dem som ikke følger trop. Og INTET menneske, INGEN nation, INGEN jordisk MAGT kan stoppe det. Bibelen siger, der kommer en trængselstid på jorden så stor som aldrig set før i verdenshistorien..og så kommer enden og Jesus kommer igen. Og Connnie Hedegaard arbejder støt og roligt (uden at ane hvad hun er med i) med på indførelsen af det globale rædselsregime.