EN TANKE: Mennesket er ikke længere smukt selv om det er sundt

Jeg tror at hvis alle mennesker begyndte at leve nu præcis som Gud ønsker vi skal leve, så ville mennesket vise sig ikke længere at være smukt og skønt at se på. Det ville tværtimod vise sig at være grimt, tyndt og knoklet. Hvorfor? Fordi alt det vi opfatter som et skønhedsideal i vor tid er et resultat af kunstigt oppustethed, en fedtklump, en kunstigt oppustet muskelklump. Og uden alle disse kunstige pyntninger på “juletræet” som vi opfatter som et ideal for skønhed, ville det vise sig at vi bare er en vissen stamme med visne grene. Så, ser vi ikke smukke ud.
Men en anden årsag til at vi ikke vil se komme til at se smukke ud, selv vi lever 100% korrekt, er fordi vi alle er blevet til som et resultat af mange generationers usunde livsstil. Vi, som lever i dag, er så at sige bygget forkert lige fra fødslen, fordi de byggesten, der har været til rådighed har været for få og for usle og er sat sammen forkert. Vores knoglestruktur er svag, spinkel, og vores symmetri er skæv, vores lemmer er sat lidt forkert på og proportionerne er lidt forkerte, sådan som Gud oprindeligt har ønsket det. Vi har – gennem generationers forkert livsstil – perverteret skaberværket i vores egne legemer. Harmonien er derfor ikke længere som den burde være. Og nu dækker vi over det ved at skabe et ideal som elsker det unaturlige, det pyntede og overdrevne.
Alt dette vil afsløre sig hvis vi fjerner “sminken”. Menneskets oprindelige gudgivne, fysiske skønhed, som et ypperligt kunstværk er da næsten borte. Og det s, og hvor perfekt vi lever efter Guds helseregler. Uanset hvad vi gør for at rette op, vil de sunde altid komme til at se uskønne ud (sammenlignet med vor tids ideal), men de vil være sundere end dem som ser sunde ud men ikke er det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *